Wasz faworyt, czyli kanapka Reuben! Reuben może być przygotowany i serwowany w bardziej wymyślny sposób i zapiekany przy pomocy urządzeń restauracyjnych. Tutaj podajemy prostą wersję domową, zakładając, że każdy posiada toster bądź patelnię.
Kanapka chutney cebulowe to kolejna wersja kanapki z pastrami, która cieszy się niemałym zainteresowaniem wśród wszystkich meatloversów! Chutney cebulowe w połączeniu z naszym pastrami to strzał w dziesiątkę – sprawdźcie w domu!
W lipcu w naszej kuchni zapanują kurki! Warszawa je na Nocnym, Krakusy w naszej restauracji Food & People by Pastrami Deli. Jeżeli aktualnie nie przebywasz ani w grodzie Kraka, ani w stolicy, możesz przygotować podobny specjał w swoim domu !
Łapcie przepis na kolejną, inspirującą wersję kanapki z pastrami! A mowa o Kanapce Prezesa, czyli rewelacyjnej kombinacji jarmużu z orzechami laskowymi oraz naszego pastrami!
Zajrzyjcie na nasz przepis na nową, letnią wersję kanapki szefa “RABARBAR” ! To idealna propozycja na lato. Sprawdźcie to:)
Zapraszamy do skorzystania z naszej propozycji na klasyczną wersję kanapki z pastrami – prostym, domowym sposobem 🙂 Jej przygotowanie zajmie Ci krótką chwilę, a jej smak zapamiętasz do końca życia. Ostrzegamy, pastrami uzależnia !
Od dawna przyjęło się, że pierogi to typowe danie kuchni staropolskiej, co nie jest to do końca prawdą. Warto zauważyć, że zostały one zapoczątkowane w Chinach. W naszym kraju, wprowadził je biskup Jacek Odrowąż, który zachwycił się ich smakiem podczas pobytu w Kijowie. Wracając do dzisiejszych czasów, należy podkreślić, że ludzie stawiają na szybkie jedzenie, co tym samym prowadzi do wygody i oszczędności ich czasu. My przygotowaliśmy nasz kolejny eksperyment z pastrami , a są nim pierogi z pastrami ! Spróbowaliśmy i wyszło przepysznie. Sprawdźcie sami!
Cezar, czyli pochodząca z Włoch sałatka to jedno z najpowszechniejszych i najprostszych w przygotowaniu dań, które popularność zyskało na całym świecie. Jej główne składniki to sałata rzymska, sos, grzanki oraz parmezan. Oprócz podstawowych komponentów dodaje się często kurczaka, anchois a czasem nawet boczek czy jajko. Jako, że dla nas mięso pozostaje nieodłącznym elementem diety nie wyobrażamy sobie sałatki cezar bez takowego akcentu. Uwielbiamy eksperymentować z naszym pastrami i w związku z tym proponujemy zastąpić nim kurczaka lub boczek. Spróbowaliśmy i wyszło przepysznie. Sprawdźcie sami!