“Owsianka zamiast “małpki”? Spór o alkohol w menu krakowskiej restauracji”
Gazeta Wyborcza, 05.06.2019
wysokieobcasy.pl, 03.06.2017
Kukbuk
“Nowy Jork w mięsie z Krakowa”
Gazeta Wyborcza, 17.10.2016
“Kanapki z pastrami dla prawdziwych kozaków”
Krytyka Kulinarna, 29.06.2016
“Pastrami – słynny emigrant wrócił do Krakowa”
Magazyn Kuchnia, 03.10.2016
“Pastrami z Krakowa podbija Włochy. Powód? Jakość i smak”
Gazeta Wyborcza, 8.04.2016
“Legenda kanapki z pastrami na krakowskim Kazimierzu”
Gazeta Wyborcza, 04.07.2015
Recepta na smak
“Oryginalne pastrami w naszych kanapkach po prostu uzależnia”
“Pastrami w Nowojorskiej kanapce Reuben”
Meat My Day
Mam to na widelcu
“Powrót do rzeczywistości, czyli rzecz o kanapkach”
Placki ziemniaczane z pastrami.
“To naprawdę jest piękny i rozpływający się w ustach kawałek mięsa.”
W nowojorskim stylu- makaron z pastrami