Cart 0
 

Gazeta_Wyborcza

“Owsianka zamiast “małpki”? Spór o alkohol w menu krakowskiej restauracji”

Gazeta Wyborcza, 05.06.2019

Wysokie Obcasy

“Romanowi Polańskiemu kawałki kruchej i wilgotnej wołowiny Pawła bardzo smakowały. Podobnie jak włoskim rzeźnikom.”

wysokieobcasy.pl, 03.06.2017

Kukbuk

Kraków w dostawie

Kukbuk

“Nowy Jork w mięsie z Krakowa”

Gazeta Wyborcza, 17.10.2016

Krytyka Kulinarna

“Kanapki z pastrami dla prawdziwych kozaków”

Krytyka Kulinarna, 29.06.2016

Magazyn Kuchnia

“Pastrami – słynny emigrant wrócił do Krakowa”

Magazyn Kuchnia, 03.10.2016

“Pastrami z Krakowa podbija Włochy. Powód? Jakość i smak”

Gazeta Wyborcza, 8.04.2016

gw logo

“Legenda kanapki z pastrami na krakowskim Kazimierzu”

Gazeta Wyborcza, 04.07.2015

Recepta na smak

loga-na-www-befsztyk

“Oryginalne pastrami w naszych kanapkach po prostu uzależnia”

meat“Pastrami w Nowojorskiej kanapce Reuben”

Meat My Day

mam to na widelcu

“Najedzeni fest…”

Mam to na widelcu

widelec

“Powrót do rzeczywistości, czyli rzecz o kanapkach”

Placki ziemniaczane z pastrami.

Kulinarne przygody Gatity

“To naprawdę jest piękny i rozpływający się w ustach kawałek mięsa.”

Blondynka Gotuje

W nowojorskim stylu- makaron z pastrami

Kuchnia Agaty

Gdzie na wino w Krakowie? Top 5 wine barów.

haveabite.in