Cart 0
Załóż własny punkt z kanapkami z najlepszego w Europie Pastrami pod szyldem Pastrami Deli

 

Jesteśmy pierwszym i najbardziej znanym producentem klasycznego nowojorskiego PASTRAMI w Polsce. Cenimy i stawiamy na jakość i oryginalność. Nasza wołowina dostępna jest w 40 miastach w Polsce w ponad 200 restauracjach i barach szybkiej obsługi.

Odbiorcami naszego pastrami są również restauracje zagranicą, w takich miastach jak Rzym, Barcelona, Madryt, Katania, Malaga, Karlsruhe. O naszym pastrami wielokrotnie pisały następujące gazety i magazyny kulinarne: ‘Gazeta Wyborcza’, ‘Magazyn Kuchnia’, ‘Kukbuk’, ‘Krytyka Kulinarna’, a nawet najbardziej rozpoznawalny brytyjski branżowy magazyn ‘Delicious’. Otrzymaliśmy pierwsze miejsce w konkursie na “Najlepszy Produkt Pyszna Polska 2017” w kategorii “Produkt Spożywczy i napój bezalkoholowy dla gastronomii za Pastrami.

W zeszłym roku otwarliśmy pierwszą restaurację marki Pastrami Deli w Krakowie. ‘Pastrami Deli Kraków’ to nie tylko restauracja, ale również przestrzeń kulinarno-konferencyjna, w której gościmy na warsztatach i pokazach wpływowe postaci branży gastronomicznej. Rosnąca popularność pastrami oraz ogólnie wołowiny sprawia, iż jest to idealny moment na otwieranie kolejnych restauracji.

Franczyza Pastrami Deli to dla franczyzobiorcy sprawdzony pomysł, korzystanie z renomy produktu oraz znana, silna i ceniona marka, dzięki której z łatwością można pozyskać klientów i odnieść sukces!

Restobary własne:

’’Pastrami Deli Kraków’’ – Kraków ul. Grzegórzecka 21
’’Pastrami Deli NYC Beef & Beer’’ – Kraków. Floriańska 24 Oficyna

Restobary franczyzowe:

’’Pastrami Deli’’ – Warszawa, centrum miasta ( w przygotowaniu)

 

 

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

Zapewniamy:

  • Kompletny, działający i przetestowany model biznesowy
  • Pełny zestaw najwyższej jakości produktów potrzebnych do wytworzenia i sprzedaży kanapek, w szczególności niezapomniany smak i najwyższą jakość naszej wołowiny
  • Prowadzenie biznesu pod szyldem rozpoznawalnej i cenionej marki
  • Gotowe, sprawdzone receptury na najpopularniejsze i sprzedawane w największych ilościach kanapki
  • Opracowywanie i wdrażanie menu oraz receptur nowych dań inspirowanych pastrami we wszystkich restauracjach sieci
  • Szkolenia dla Twojego personelu i regularne warsztaty kulinarne w Krakowie z najlepszymi szefami kuchni
  • Kompletny pakiet marketingowy
    • Reklama na stronie pastramideli.pl, w newsletterach do naszej bazy oraz w mediach społecznościowych
    • Regularna reklama punktów franczyzowych w sieci reklamowej Facebook
    • Pełna automatyzacja marketingu w oparciu o SALESmanago – jedno z najlepszych na świecie narzędzi do marketingu wielokanałowego
  • Oprócz tego zapewniamy metodyczną i praktyczną pomoc przy rozpoczęciu działalności, wsparcie przy realizacji zamówień towarowych, doradztwo w zakresie sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, pomoc przy otwarciu punktu franczyzowego, własną strategię planowania wyłączności terytorialnej

Sugerowane warunki dla franczyzobiorcy:

– Lokal od 50-150 m², centrum miasta lub arterie o dużym natężeniu ruchu pieszych, galerie handlowe

– Inwestycja w lokal i wyposażenie od 100 tys. zł

– Opłata początkowa i miesięczna uzależniona od wielkości miasta

– Opłata miesięczna: 10 % netto od obrotu

– Zakup mięsa i sosów do kanapek wyłącznie od Pastrami Deli

– Prowadzenie akcji marketingowych w lokalu

– Decydujący wpływ na zatrudnienie osoby managera restauracji

– Od franczyzobiorców nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej, ani specjalistycznego wykształcenia

Osoby zainteresowane współpracą w ramach franczyzy, prosimy o wypełnienie formularza.

 

Wypełnij formularz »