Jesteśmy pierwszym i najbardziej znanym producentem klasycznego nowojorskiego PASTRAMI w Polsce. Cenimy i stawiamy na jakość i oryginalność. Nasza wołowina dostępna jest w 40 miastach w Polsce w ponad 200 restauracjach i barach szybkiej obsługi.
Odbiorcami naszego pastrami są również restauracje zagranicą, w takich miastach jak Rzym, Barcelona, Madryt, Katania, Malaga, Karlsruhe. O naszym pastrami wielokrotnie pisały następujące gazety i magazyny kulinarne: ‘Gazeta Wyborcza’, ‘Magazyn Kuchnia’, ‘Kukbuk’, ‘Krytyka Kulinarna’, a nawet najbardziej rozpoznawalny brytyjski branżowy magazyn ‘Delicious’. Otrzymaliśmy pierwsze miejsce w konkursie na “Najlepszy Produkt Pyszna Polska 2017” w kategorii “Produkt Spożywczy i napój bezalkoholowy dla gastronomii za Pastrami.
W zeszłym roku otwarliśmy pierwszą restaurację marki Pastrami Deli w Krakowie. ‘Pastrami Deli Kraków’ to nie tylko restauracja, ale również przestrzeń kulinarno-konferencyjna, w której gościmy na warsztatach i pokazach wpływowe postaci branży gastronomicznej. Rosnąca popularność pastrami oraz ogólnie wołowiny sprawia, iż jest to idealny moment na otwieranie kolejnych restauracji.
Franczyza Pastrami Deli to dla franczyzobiorcy sprawdzony pomysł, korzystanie z renomy produktu oraz znana, silna i ceniona marka, dzięki której z łatwością można pozyskać klientów i odnieść sukces!
Restobary własne:
’’Pastrami Deli Kraków’’ – Kraków ul. Grzegórzecka 21
’’Pastrami Deli NYC Beef & Beer’’ – Kraków. Floriańska 24 Oficyna
Restobary franczyzowe:
’’Pastrami Deli’’ – Warszawa, centrum miasta ( w przygotowaniu)
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
Zapewniamy:
Sugerowane warunki dla franczyzobiorcy:
– Lokal od 50-150 m², centrum miasta lub arterie o dużym natężeniu ruchu pieszych, galerie handlowe
– Inwestycja w lokal i wyposażenie od 100 tys. zł
– Opłata początkowa i miesięczna uzależniona od wielkości miasta
– Opłata miesięczna: 10 % netto od obrotu
– Zakup mięsa i sosów do kanapek wyłącznie od Pastrami Deli
– Prowadzenie akcji marketingowych w lokalu
– Decydujący wpływ na zatrudnienie osoby managera restauracji
– Od franczyzobiorców nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej, ani specjalistycznego wykształcenia
Osoby zainteresowane współpracą w ramach franczyzy, prosimy o wypełnienie formularza.