Koszyk 0
Załóż własny punkt z kanapkami z najlepszego w Europie Pastrami pod szyldem Pastrami Deli

 

Jesteśmy pierwszym i najbardziej znanym producentem klasycznego nowojorskiego PASTRAMI w Polsce. Cenimy i stawiamy na jakość i oryginalność. Nasza wołowina dostępna jest w 40 miastach w Polsce w ponad 200 restauracjach i barach szybkiej obsługi.

Odbiorcami naszego pastrami są również restauracje zagranicą, w takich miastach jak Rzym, Barcelona, Madryt, Katania, Malaga, Karlsruhe. O naszym pastrami wielokrotnie pisały następujące gazety i magazyny kulinarne: ‚Gazeta Wyborcza’, ‚Magazyn Kuchnia’, ‚Kukbuk’, ‚Krytyka Kulinarna’, a nawet najbardziej rozpoznawalny brytyjski branżowy magazyn ‚Delicious’. Otrzymaliśmy pierwsze miejsce w konkursie na „Najlepszy Produkt Pyszna Polska 2017” w kategorii „Produkt Spożywczy i napój bezalkoholowy dla gastronomii za Pastrami.

W zeszłym roku otwarliśmy pierwszą restaurację marki Pastrami Deli w Krakowie. ‚Pastrami Deli Kraków’ to nie tylko restauracja, ale również przestrzeń kulinarno-konferencyjna, w której gościmy na warsztatach i pokazach wpływowe postaci branży gastronomicznej. Rosnąca popularność pastrami oraz ogólnie wołowiny sprawia, iż jest to idealny moment na otwieranie kolejnych restauracji.

Franczyza Pastrami Deli to dla franczyzobiorcy sprawdzony pomysł, korzystanie z renomy produktu oraz znana, silna i ceniona marka, dzięki której z łatwością można pozyskać klientów i odnieść sukces!

Restobary własne:

’’Pastrami Deli Kraków’’ – Kraków ul. Grzegórzecka 21
’’Pastrami Deli NYC Beef & Beer’’ – Kraków. Floriańska 24 Oficyna

Restobary franczyzowe:

’’Pastrami Deli’’ – Warszawa, centrum miasta ( w przygotowaniu)

 

 

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

Zapewniamy:

Sugerowane warunki dla franczyzobiorcy:

– Lokal od 50-150 m², centrum miasta lub arterie o dużym natężeniu ruchu pieszych, galerie handlowe

– Inwestycja w lokal i wyposażenie od 100 tys. zł

– Opłata początkowa i miesięczna uzależniona od wielkości miasta

– Opłata miesięczna: 10 % netto od obrotu

– Zakup mięsa i sosów do kanapek wyłącznie od Pastrami Deli

– Prowadzenie akcji marketingowych w lokalu

– Decydujący wpływ na zatrudnienie osoby managera restauracji

– Od franczyzobiorców nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej, ani specjalistycznego wykształcenia

Osoby zainteresowane współpracą w ramach franczyzy, prosimy o wypełnienie formularza.

 

Wypełnij formularz »