wysokieobcasy.pl, 03.06.2017
Kukbuk
„Nowy Jork w mięsie z Krakowa”
Gazeta Wyborcza, 17.10.2016
„Kanapki z pastrami dla prawdziwych kozaków”
Krytyka Kulinarna, 29.06.2016
„Pastrami – słynny emigrant wrócił do Krakowa”
Magazyn Kuchnia, 03.10.2016
„Pastrami z Krakowa podbija Włochy. Powód? Jakość i smak”
Gazeta Wyborcza, 8.04.2016
„Legenda kanapki z pastrami na krakowskim Kazimierzu”
Gazeta Wyborcza, 04.07.2015
„Zaintrygowana sztuką tworzenia pastrami”
Recepta na smak
„Oryginalne pastrami w naszych kanapkach po prostu uzależnia”
Befsztyk.pl
„Sycące kanapki na wielki głód”
Weranda Weekend
„Pastrami w Nowojorskiej kanapce Reuben”
Meat My Day
Mam to na widelcu
„Powrót do rzeczywistości, czyli rzecz o kanapkach”
Głębia Smaku
Placki ziemniaczane z pastrami.
„To naprawdę jest piękny i rozpływający się w ustach kawałek mięsa.”
W nowojorskim stylu- makaron z pastrami